Workshop Virtues at Permanent Beta Festival


Sorry, not translated yet, please use your browser’s instant translation option or sent me a request for translation


Deze keer geen overwegingen maar een stukje reclame. Binnenkort (ergens tussen 9 en 12 september, zodra ik meer weet weten jullie het ook) geef ik een nieuwe workshop rondom Deugden:

Ook als het moeilijk wordt het ‘juiste’ doen? We gaan het wat stoffige begrip ‘deugden’ nieuw leven in blazen. Tijdens de workshop zoeken we naar praktische taal en ideeën voor mobiele tools die ons helpen deugden in praktijk te brengen. 

Ik geef de workshop tijdens het Permanent Beta Festival. Permanent Beta brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst: Bridging brains, tech and culture. Wij geloven in delen omdat we het leuk en belangrijk vinden, niet om te krijgen. Wij geloven in het creëren door middel van creativiteit, niet door middel van geld of macht. Enorm deugdzaam, dus daar moeten nuttige inzichten vandaan kunnen komen.

Tijdens de voorbereiding van mijn workshop ga ik ook MijnDeugden.nl weer updaten. Ik zou zeggen: kijken!